Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

 

              Λειτουργία Λέσχης και Παραρτήματος ΚΑΑΥ


 Σας γνωρίζουμε ότι  ενημερωθήκαμε για την έναρξη της λειτουργίας του θερινού παραρτήματος της λέσχης στην περιοχή Ποτοκάκι και μετά από τις πρώτες επισκέψεις  οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μας περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη.

 

   Οι καλαίσθητες και ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, το φιλόξενο περιβάλλον, το ευγενικό και άκρως περιποιητικό στρατιωτικό προσωπικό του παραρτήματος προσφέρουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες αναψυχής και ψυχαγωγίας. Με τις εύστοχες παρεμβάσεις σας δημιουργήσατε έναν πολυχώρο, μια όαση ξενοιασιάς και ανάπαυσης για το προσωπικό της Ταξιαρχίας, που κοπιάζει καθημερινά για την επιτυχή εκτέλεση της αποστολής του. Όμως και για εμάς τους απόστρατους που επί δεκαετίες αγόγγυστα και πολλές φορές κάτω από δύσκολες συνθήκες αφιερώσαμε τα καλύτερά μας χρόνια υπηρετώντας υψηλά ιδανικά , η Λέσχη Αξιωματικών της φρουράς και το θερινό παράρτημά της αποτελούν ένα καταφύγιο, μια ζεστή αγκαλιά της στρατιωτικής οικογένειας που ανήκουμε, όπου μπορούμε με τις οικογένειες και τους φίλους μας να διατηρήσουμε να αναπτύξουμε αλλά και να προάγουμε περαιτέρω τις σχέσεις μας με τους εν ενεργεία Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς, να ανταλλάξουμε απόψεις, ιδέες και προτάσεις. Με ιδιαίτερη συγκίνηση σας ομολογούμε πως οι αναμνήσεις του παρελθόντος έγιναν παρόν.

 

    Καταφέρατε να ενώσετε με επιτυχία το τρίπτυχο του Στρατού μας , τους εν ενεργεία, τους εν αποστρατεία και τους εφέδρους – εθνοφύλακες, δίνοντας κίνητρο να συμμετέχουν με την παρουσία τους σε έναν αξιοπρεπές και σύγχρονο χώρο, παρέχοντας ότι καλύτερο θα μπορούσατε με την ζεστασιά την αποδοχή και την αναγνώριση της στρατιωτικής οικογένειας.

 

    Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, η δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι μας, χάρη στις πρωτοβουλίες σας και τις παρεμβάσεις σας έγινε καλύτερη και πιο ανθρώπινη, με σεβασμό και εκτίμηση στο πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό που κληθήκατε να διοικήσετε.

 

 Στο πλαίσιο της συναδελφικότητας, διατήρησης αλλά και περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικών  του Στρατού θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και τις εγκάρδιες ευχαριστίες των μελών της ΕΑΑΣ /Σάμου για το αξιόλογο και απόλυτα επιτυχημένο έργο σας, που αφορά στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων τόσο της Λέσχης όσο και του παραρτήματός της στην περιοχή Ποτοκάκι.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου